volop zomer

volop zomer

Volop zomer

We zijn weer terug van een superzonnige en fijne vakantie in Frankrijk en Spanje. Daar hebben we kunnen genieten van onze zoon Hugo, het water en de prachtige natuur.
In Spanje hebben we veel sinaasappelbomen, rijstvelden en vijgenbomen gezien. Tijdens onze fiets- en autotochten roken we regelmatig de vijgenbomen, die een heerlijke geur afgeven. Het inspireerde Rieno tot een zomers dessert met vijgenblad.

Het is ook weer fijn om in Vierhouten te zijn. In onze kas zijn de tomatenplanten bijna ontploft, dus de komende tijd zult u regelmatig superverse tomaten op uw bord tegenkomen.

Hartelijke groet en graag tot ziens,
Laura & Rieno en het team van Klavertje Vier

Een goede buur…

Eerder vertelden we u al dat we veel groente oogsten op de biologische boerderij Grote Wiede in Hulshorst. Rieno doet er veel inspiratie op en hij helpt er een handje mee op de dinsdagochtend. Ook in het nieuwe menu proeft u weer allerlei lekkers van de Grote Wiede.

Geïnspireerd door Spanje, gaan we in het menu vijgenblad verwerken. Onze eigen twee boompjes hebben al een kleine groeispurt gehad, maar ze hebben nog niet veel blad.
Gelukkig wonen we in het fijne Vierhouten, waar we een heel lieve buurvrouw hebben. Haar boom heeft veel blad en dat mogen we plukken. Superlief!

Vijgenblad heeft een zalige smaak, die wat vanille-kokos-achtig aandoet. Het blad bevat een natuurlijke insuline en het werkt bevorderlijk voor de luchtwegen. Maar bovenal heeft het een heerlijke smaak. Komt u snel proeven?

De komende zondagen

De weersvoorspellingen zien er goed uit en de definitieve tijd is hopelijk veel gelegenheid om op ons gezellig terras te eten, al dan niet met een glas frisse rosé of een zomerse cocktail.
De zondagen zien er voor de aanbevolen periode als volgt uit:

Op 25 augustus en 8 september  zijn we overdag gesloten en bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom om te komen dineren.

Op 18 augustus en 1 september  ontvangen wij u graag voor een relaxte lunch. De beslissing u zelf tussen 12.00 en 13.30 uur.

Ons menu met vis en vlees

Grietfilet, artisjok, tomaat, knoflook, basilicum, ui

Mosselen, champignon, wortel, knolselderij

Doradefilet, pasta, venkel, paprika

Kwartel, courgette, prei, citroengras

Runderdiamanthaas, boontjes, biet, aardappel

Selectie kaas met appelstroop

Watermeloen , karamel, vijgenblad

Ons menu zonder vis en vlees

IJsbergsla, olijf, artisjok, tomaat, knoflook, basilicum, ui

Cantharel, champignon, wortel, knolselderij

Courgette, prei, citroengras, pasta, venkel, paprika

Mecorino-kaas, boontjes, biet, aardappel

Selectie kaas met appelstroop

Watermeloen , karamel, vijgenblad

Reserveren

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577- 411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.

RESERVEREN

Een tafel reserveren kan 24/7 online via onze website, per e-mail en telefonisch via 0577-411205. Houdt u er rekening mee dat we tijdens het diner en de zondagslunches niet altijd in de gelegenheid zijn direct de telefoon aan te nemen.
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nlCopyright © 2022 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbriefEmail Marketing Powered by Mailchimp

Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205

vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nl
online reserveertCopyright © 2021 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Restaurant Klavertje VierNunspeterweg 21, 8076 PC Vierhouten
0577-411205
vierhouten@klavertjevier.nl
www.klavertjevier.nlCopyright © 2017 Restaurant Klavertje Vier, All rights reserved.[*|UPDATE_PROFILE|*]Wijzig en/of bekijk hier uw gegevens  / [*|UNSUB|*]Schrijf u hier uit voor deze nieuwsbrief
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.