Welkom

Welkom bij restaurant Klavertje Vier in Vierhouten!

 

In het noorden van de Veluwe, in de bossen vlakbij Nunspeet vindt u ons sfeervolle en ongedwongen restaurant waar we ambachtelijk koken met respect voor de seizoenen. Elk klavertje in Klavertje Vier staat voor een van de vier seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen kleur en zijn eigen gerechten. 

 

Uit eigen keuken
In onze keuken kookt chef Rieno Bos zonder fratsen en laat hij het product in zijn waarde. De Franse keuken is de basis en Rieno maakt vrijwel alles zelf. Van het brood tot de sauzen en die heerlijke bonbons waar hij in Vierhouten en wijde omgeving beroemd om is. Rieno gebruikt zoveel mogelijk producten van dichtbij. Zo komt de bloem voor ons brood en de pasta van de Maalmolen uit Hulshorst en komt veel van ons buffelvlees, lam en rund van de Veluwe. In de wildperiode staat er heerlijk vers wild op onze kaart, ook weer grotendeels afkomstig van de Veluwe. In onze rookkasten roken we zelf zalm, wild, buffel en boter en we maken de heerlijkste hammen.

 

Hoog gewaardeerd
Rieno werkt graag met groente en dat wordt zowel door onze gasten als door de media gewaardeerd. In 2015 behoorden we volgens dagblad NRC tot de beste 20 groenterestaurants van Nederland en werden we genomineerd voor de titel Beste Groenterestaurant 2016 door De Groene Gault&Millau, de restaurantgids met de beste groenterestaurants van de Benelux.

 

Dat onze aanpak wordt gewaardeerd blijkt uit de vele positieve recensies met hoge cijfers die we op recensiesite Iens krijgen. Bekijk ze hier. Ook trots zijn we op onze vermelding in de Michelingids en in de Lekker-gids, die ons rangschikt bij de beste restaurants van Gelderland.

 

Warm en gastvrij
Klavertje Vier is warm ingericht met een sfeervolle parketvloer, comfortabele stoelen en ruim geplaatste tafels met veel privacy. Tussen kunst, glascreaties en boeketten eet u in een ontspannen sfeer. Gastvrouw Laura van Putten zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en kan bij elk gerecht van Rieno een heerlijk glas wijn serveren of adviseren over een mooie passende fles wijn bij uw maaltijd. In de zomer kunt u genieten op ons gezellige terras en na uw autorit kunt u uw auto gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats.

 

 

 

Laura Bos van Putten, Rieno Bos
en het team van Klavertje Vier