Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
Om zoveel mogelijk met het aanbod van de natuur en de seizoenen te werken,
wisselt onze menukaart maandelijks.
Op vrijdag en zaterdag
serveren wij ons menu vanaf minimaal 4 gangen.
Ons menu
6 gangen € 81,00
5 gangen € 68,50
4 gangen € 56,00
3 gangen € 45,00
Ons menu
Coquille, wildzwijn, schorseneren, palmkool
–
Snoekbaars, knolselderij, oude kaas, mosterd, visjus
–
Patrijs, wortel, witlof, cantharel, bouillon
–
Kalfszwezerik en -nek, pompoen
–
Filet van Veluws hert, rode kool, aardappel
–
Selectie kaas met appelstroop
–
Appel, laurier, citroen, kruimels
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 5,25
Ons menu zonder vlees en vis
6 gangen € 62,00
5 gangen € 54,00
4 gangen € 46,00
3 gangen € 39,50
Ons menu zonder vlees en vis
Schorseneren, palmkool, sinaasappel
–
Ui-bouillon, cantharel, witlof, wortel
–
Groene kool, knolselderij, oude kaas, mosterd
–
Pompoenrisotto met rode kool
–
Selectie kaas met appelstroop
–
Appel, laurier, citroen, kruimels
Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.