Najaarsmenu
In ons nieuwe menu zitten weer enorm veel lekkere regionale producten en bijzondere ingrediënten uit onze bostuin op de Smallekamp. Bij de mulfilet serveren we bijvoorbeeld magnoliamayonaise. De magnoliabloemen (zie de foto) hebben we geoogst in het voorjaar en laten drogen. We hebben er onder andere siroop en azijn van gemaakt. De azijn is verwerkt in de mayonaise.
MENU
Coquille, lardo, kokkels, kerrieplantzalf, palmkool,
crème van pastinaak
–
Gebrande mulfilet, augurk, Geay oester,
magnoliamayonaise, prei
–
Albacore-tonijn, artisjok, tomaat, lavas, ansjovis,
Oost-Indische kersolie
–
Kalfssukade en kalfszwezerik, gefermenteerde rode biet
–
Gebakken eendenlever, zoetzure pompoen, stuifmeelkorrels
–
Filet van het Veluws hert, aardappel, ui, boerenkoolpesto, sponszwam, gegrilde knolselderij
–
Selectie van vier kazen met huisgemaakte jam
–
Melkchocolade, peer, karamel, verveine, kaneel,
dennentop-ijs, macadamia
Extra: portie polderfriet van Beus met mayonaise € 3,75
Bent u allergisch, heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons, liefst bij de reservering. We hebben voldoende ingrediënten in huis om een gerecht aan te passen.
6 gangen € 70,00
5 gangen € 60,00
4 gangen € 50,00
3 gangen € 40,00 |
Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.