winter menukaart

Voorgerechten

 

 


Carpaccio van Hollandse ossenhaas,

 Appelstroop en balsamicodressing, drie jaar oude kaas € 15,00

Onze zalm,

Schorsenerencrème, kwartelei, chips van truffelaardappel € 14,50

Gebakken eendenlever,

Ossenworst, oude kaas, knolselderij € 17,25

Roergebakken gamba’s

Pompoen, soja-sesamdressing € 14,75

Gebrande preitjes,

Kerriezalf, kaaskrokant, appel € 10,50

Kreeftenbisque,

Garnituur van vis, kreeft en groenten € 14,00

Kalfszwezerik,

Pindasaus, zoetzure rodekool, bosuipoeder € 19,00

 

 

Hoofdgerechten

 

Gegrilde runderzijlende,

Sjalotjus, aardappel, wortel, pompoen € 24,75

Veluwse reeboutfilet,

Aardpeer, biet, schorseneren, aardappel € 29,75

 

Kalfshaas en langoustine,

Soja, pommes dauphine, dragon, broccoli, kalfsjus € 32,25

Knolselderij,

Bechamel, zoetzure rode ui, broccoli € 19,75

Halve kreeft,

Pofui en zoetzuur, kreeftenjus, roodlof, aardappelbrunoise,
sambal-appeltjes  € 24,75

Zeebaars en coquille,

Risotto, prei, koolrabi, vadouvan € 26,75

 

Sliptongen,

Verse polderfriet, mayonaise, sla € 24,00

 

Het menu: 

 

door ons samengesteld
5 gerechten € 51,00
4 gerechten € 44,00
3 gerechten € 36,00

Wij schenken bij het menu en de à la carte gerechten graag een glas
bijpassende wijn.

 

Heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
Voor de kinderen en anderen kunnen we een gerecht of menu op maat maken.
Onze ingrediënten zijn vers en lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.