zomer menukaart

 

Voorgerechten

 

 

Krokante kwartel,

Doperwtencrème, basilicum en tomaat € 14,25

 

Onze zalm,

Biet, yoghurt, rasp van kaas, artisjok, paksoi € 14,50


Carpaccio van Hollandse ossenhaas,

 Appelstroop en balsamicodressing, drie jaar oude kaas € 15,00

 

Gamba’s,

Little gem, caesardressing, Parmezaanflinters € 14,75

 

Springroll,

Spinazie, tomaat, beukenzwam, avocado, sesam € 12,25

 

Gebakken eendenlever,

         Biet, appel, levercrème € 18,50

 

Kalfszwezerik,

Pindasaus, zoetzure wittekool, bosuipoeder € 19,00

 

Halve cannerkreeft,

Mayonaise, sla € 14,00

Hoofdgerechten

 

Tournedos van de Hollandse ossenhaas,

Gegrilde roseval, groene asperges, spinazie, jus € 29,75

 

Filet van de bout van het Eper graslam,

Aardappelcrème, snijboon, prei € 28,50

 

Ambachtelijke kalfsschnitzel,

Gebrande witlof met ham en kaas,

lauwwarme aardappelsalade € 26,75

 

Filet van de Veluwse reebout,

Biet, walnootzalf, pommes dauphine  € 29,25

 

Pasta,

Geitenkaas, tomaat, paprikacoulis € 19,75

 

Grietfilet,

Sauce antiboise, rauwe spinazie,

gebakken aardappelbrunoise € 26,75

 

Cannerkreeft,

Pasta, kreeftensaus, ceviche van bamboe,

courgette en komkommer € 28,50

 

Vis,

Uit ons menu. Dagprijs

Het menu: 

 

door ons samengesteld
5 gerechten € 51,00
4 gerechten € 44,00
3 gerechten € 36,00

Wij schenken bij het menu en de à la carte gerechten graag een glas
bijpassende wijn.

 

Heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
Voor de kinderen en anderen kunnen we een gerecht of menu op maat maken.
Onze ingrediënten zijn vers en lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.