lente menukaart

Voorgerechten

 

 

Krokante kwartel,

Bloemkool als crème en gebrand,

zalf met rasp van Parmezaan € 14,25


Carpaccio van Hollandse ossenhaas,

 Appelstroop en balsamicodressing, drie jaar oude kaas € 15,00

 

Onze zalm,

Aardpeercrème, kwartelei, chips van truffelaardappel € 14,50

 

Gebakken eendenlever,

                 Gedroogde ham, biet, appel, levercrème € 18,50

 

Roergebakken gamba’s

Zuurdesem, tomaat, knoflook en andijvie € 14,75

 

Springroll,

Spinazie, tomaat, beukenzwam, avocado, sesam € 12,25

 

Kreeftenbisque,

Garnituur van vis, kreeft en groenten € 14,00

 

Kalfszwezerik,

Pindasaus, zoetzure witte kool, bosuipoeder € 19,00

Hoofdgerechten

 

Tournedos van de Hollandse ossenhaas,

Gekarameliseerde witlof, balsamico, aardappelcrème, jus € 29,75

 

Filet van de bout van het Eper graslam,

Met kaas gevulde Roseval-aardappel, spinazie, koolrabi met vadouvan, tomaat, eigen jus € 28,50

 

Ambachtelijke kalfsschnitzel,

Aardappelgratin, salade € 26,75

 

Mecorino ( Zwolse schapenkaas ),

Gepofte aubergine, kataifideeg,

olijvenzalf en -kruim, verse pasta € 19,75

 

Halve kreeft met hoender,

Lauwwarme aardappelsalade, venkel, radijs, groene asperge € 27,25

 

Sliptongen,

Spitskool, visjus, puree, bosui € 24,00

 

Vis,

Uit ons menu. Dagprijs

Het menu: 

 

door ons samengesteld
5 gerechten € 51,00
4 gerechten € 44,00
3 gerechten € 36,00

Wij schenken bij het menu en de à la carte gerechten graag een glas
bijpassende wijn.

 

Heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
Voor de kinderen en anderen kunnen we een gerecht of menu op maat maken.
Onze ingrediënten zijn vers en lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.