herfst menukaart

Voorgerechten

 


Carpaccio van Hollandse ossenhaas,

 Appelstroop en balsamicodressing, drie jaar oude kaas € 14,75

 

Garnalenkroketjes,

Garnalen, kerriezalf, broccoli, dungesneden selderie € 14,25

 

Patrijs,

Bavarois van eekhoorntjesbrood, kweepeer, pompoenpapier

pompoenpit, saus van reuzenzwam,

knolselderie met shiitake € 12,75

 

Onze zalm,

Venkelkroepoek, kwartelei, avocado, dungesneden venkel € 13,75

 

Gebakken eendenlever,

Ossenworst, oude kaas, knolselderij € 16,25

 

Roergebakken gamba’s,

Gepofte prei, wortel, knoflookzalf,

krokant van truffelaardappel €14,25

 

Egg Florentine,

Brioche, Hollandaisesaus, spinazie,

gerookte paddenstoelen  € 12,75

 

Kreeftenbisque,

Garnituur van vis, kreeft en groenten € 13,75

 

Kalfszwezerik,

Pompoen, schorseneren, kalfsjus € 18,00

Hoofdgerechten

 

Gegrilde runderzijlende,

Hollandaisesaus, knolselderij,

gebakken aardappelblok, spruitjes € 24,25

 

Veluwse hertenrugfilet,

Hete bliksem met eekhoorntjesbroodpuree,

rodekool, koffie bospeen € 29,75

 

Wilde kooieend,

Pompoencrème en gebrande pompoen, groene kool met kerrie, pommes gaufrettes, PX-rozijnen € 22,50

 

La Tur (kaas van koe- schaap- en geitenmelk),

Kweepeer, stoofpeer, gebakken spruiten,

krokant van ovenaardappel € 19,75

 

Tournedos van Hollandse ossenhaas en halve kreeft,

Pasta, schorseneren, Parmezaankoekje,

bietjes en balsamico-uitjes € 32,25

 

Kabeljauw,

Zuurkool, saus van reuzenzwam en van wortel,

witlof en wortel € 21,75

 

Vis,

Uit ons menu. Dagprijs

 

Voor kinderen en anderen kunnen we een gerecht of menu op maat maken.
Onze ingrediënten zijn vers, seizoensgebonden en meest lokaal en
daardoor soms niet altijd voorradig.

Het menu: 

 

door ons samengesteld
5 gerechten € 49,50
4 gerechten € 42,50
3 gerechten € 34,50

Laura schenkt bij het menu en de à la carte gerechten graag een glas
bijpassende wijn.

 

Heeft u een dieet of wilt u iets aanpassen, zegt u het ons.
Voor de kinderen en anderen kunnen we een gerecht of menu op maat maken.
Onze ingrediënten zijn vers en lokaal en daardoor soms niet altijd voorradig.