De Jonge Stee - Dineren en logeren
In de Jonge Stee (een monumentale Veluwse hallenboerderij op een landgoed van vier hectare) kunt u in alle rust overnachten in een van de drie gastenkamers of de twee vakantiewoningen. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijt met heerlijke streekproducten. De Jonge Stee ligt op drie minuten lopen van Klavertje Vier. U kunt onze arrangementen met de Jonge Stee hiervinden.

www.dejongestee.nl
 
Maartenz Catering
Maartenz Catering is onze samenwerkingspartner als het gaat om de catering voor uw feest of partij op locatie of bij u thuis. Daarnaast werken we samen bij grote evenementen zoals de Wilddagen. Lees hier het artikel over onze samenwerking.www.maartenzcatering.nl
CulinairXpert Gregory Grandsire
CulinairXpert Gregory Grandsire ondersteunt ons bij grote drukte en tijdens evenementen zoals de Wilddagen. Verder verzorgt hij regelmatig zalige taarten voor ons die er ook nog eens prachtig uitzien.

www.culinairxpert.nl
 
Bed & Breakfast en vakantiewoning Viva la Veluwe
Viva la Veluwe is een B&B met vakantiewoning op een uniek wild- en vogelrijk bosperceel in Vierhouten bij de Ossenkolk. Op anderhalve hectare eigen bostuin, omringd door bos en net buiten Vierhouten, ervaart u rust, ruimte, de natuur, de vele vogels (en hun concert) en het buitenleven.  De ideale plek om na uw diner bij Klavertje Vier comfortabel en in alle rust te overnachten. We hebben een aantal mooie arrangementen samengesteld die u op de website van Viva la Veluwe kunt vinden.www.vivalaveluwe.nl 
 
     
"Heel plezierige avond gehad. Zeer gemotiveerd, vriendelijk en deskundig personeel. De kok heeft wonderen op onze borden gemaakt, overheerlijk.
M. Voogt

Nunspeterweg 21
8076 PC Vierhouten

Telefoon
0577 - 411 205