Salade van geplukte kropsla en veldsla
met brood van @puurveluws en gezouten roomboter,

                                                      
Onze koudgerookte zalm - € 10,75

Vis van de dag - dag prijs

Roergebakken gamba’s - € 14,75

Gedroogde ham van Eper-graslam - € 11,75

Ossenhaascarpaccio, oude kaas - € 13,75

Roergebakken ossenhaas - € 14,75

Vlees van de dag - dag prijs

Verschillende kaassoorten - € 10,25

Diverse groenten - €  9,75

Met dressing naar keuze: balsamico , soja en sesam,
appel en mosterd, basilicum of champagne



brood @puurveluws met gezouten roomboter,

Boerenkaas van Zeeburg - € 5,25

Onze koud gerookte zalm - € 5,75

Gegrilde achterham - € 5,25

Gedroogde ham van Eper graslam - € 6,25

Amsterdamse ossenworst met mayonaise - € 6,25

Gebakken ossenworst met balsamico en ui - € 6,25

Carpaccio van Hollandse ossenhaas, oude kaas - € 8,25

Sliptongen 3 stuks, verse friet met, sla - € 19,75

Eendenbout, gevogeltejus, verse friet met, sla - € 19,75

Falafel met seizoensgroenten - € 17,50

Extra te bestellen schaaltje seizoensgroenten - € 4,75

Mini tosti kaas - per 2 stuks € 2,50

Champignonsoep Met zuurdesem cracker - € 5,50

Noten gemengd - per portie € 2,25

Kaassoorten van Zeeburg - per portie € 4,75
Met mosterd en olijvenjam

Proeverij van droge worsten van Slagerij ter Weele - € 8,25
Met zuurdesem cracker

Bordje verse friet, met zelfgemaakte mayonaise - € 3,50
          
Huisgemaakt ijs: twee bollen vanille, vers fruit - € 5,50

Huisgemaakt ijs: twee bollen sorbet, vers fruit - € 5,00

Dessert van ons menu - € 8,50

Appel-kruime lgebak - € 3,00


de lunch serveren van 12.00 tot 14.30. van 15.30 tot 17.00 sluiten we



*
Ons vis lunchmenu:
Vis voorgerecht, vis hoofdgerecht en
een heerlijk nagerecht € 28,75

*
Onze verse friet van familie Beus
Is gemaakt van de Agria aardappel en
word in eigen keuken gefrituurd in zonnebloemolie

Van Slagerij Ter Weele uit Oene, de achterham,

Heerlijke worstsoorten, ossenhaas, lamsvlees

Brood van @puurveluws bakker Piet uit Elspeet


Kaassoorten van Zeeburg de kaasboerderij in Doornspijk

Groenten, fruit van Mulder Attent, Vierhouten

Alle producten worden in eigen keuken bereid,

zoals het roken van de zalm, bereiding van sauzen,
bouillon, dressing en de gehele patisserie

de lunch serveren we van 12.00 tot 14.30. van 15.30 tot 17.00 sluiten we

 

 




 
 
 



   



 
"Heel plezierige avond gehad. Zeer gemotiveerd, vriendelijk en deskundig personeel. De kok heeft wonderen op onze borden gemaakt, overheerlijk.
M. Voogt

Nunspeterweg 21
8076 PC Vierhouten

Telefoon
0577 - 411 205