Het is herfst!

Het is herfst, een prachtig seizoen dat ons zoveel mooie producten biedt. Omdat Rieno's keuken met de seizoenen meegaat, passen we al jaren onze dinerkaart aan bij de wisseling van het seizoen. Sinds deze week hebben we een nieuwe kaart en nieuwe menu's.
Zo is er volop wild van de Veluwe, zoals kooi-eend, hert en wild zwijn.
                   
Ook groenten als pompoenen, veel koolsoorten en paddenstoelen krijgen een herfstachtig tintje. Een typisch najaarsproduct is de erwt. Niet de mooie frisgroene doperwt van de zomer, maar de spliterwt die een heerlijk garnituur vormt bij onze sliptongen. Voor de vleesliefhebber is er de vertrouwde carpaccio, rosé gebraden rundersukade of een mooie combinatie van ossenhaas met kreeft.

Komt u snel proeven van onze herfstkaart?

Laura & Rieno


 
Wijnproeverij 12 november

Op zondag 12 november organiseren we samen met onze wijnleverancier Albert van Efferen van AlbertsTaste een proeverij van bijzondere wijnen die u elders niet snel tegenkomt. De wijnen komen uit alle prijscategorieën en u proeft ze in een informele sfeer en in uw eigen tempo. Vanzelfsprekend kunt u uw favoriete wijnen bestellen, ze worden na ongeveer een week bij u thuis geleverd.

U kunt inlopen vanaf 13.30 uur, eindtijd is 16.00 uur.
Toegang tot de gratis proeverij is uitsluitend op aanmelding via mail vierhouten@klavertjevier.nl of telefonisch via 0577- 411205.

Die avond zijn we zoals gebruikelijk geopend voor het diner vanaf 17.00 uur.Laura en Albert ontvangen u graag op onze proeverij. 

Iets van Rieno voor thuis

U bent al gewend dat u zelfgemaakte lekkernijen zoals basilicum-olie, dressings en bonbons bij ons kan bestellen voor thuis of als kado. We verpakken ze feestelijk zodat ze een plezier zijn om te geven en te krijgen.
Ook Rieno's jus zijn geliefde producten voor thuis. Zo is er jus van gevogelte, wild, lam, vis en kreeft. Allemaal verkrijgbaar in eenheden van 100 milliliter en ook zeer geschikt om in te vriezen, zodat u altijd heerlijke jus in huis heeft.

Al een tijdje maken we onze eigen advocaat en zuurdesembrood. Op veler verzoek voegen we deze twee producten toe aan ons assortiment voor thuis.
Omdat de advocaat en het brood zeer verse producten zijn die we niet dagelijks (in grotere hoeveelheden) op voorraad hebben, moeten ze vooraf besteld worden.
Mocht u deze producten willen aanschaffen, neem dan minimaal twee dagen van tevoren contact met ons op via mail vierhouten@klavertjevier.nl of telefonisch 0577 - 411205.

   Nieuwsbrief
 
 
     
"Heel plezierige avond gehad. Zeer gemotiveerd, vriendelijk en deskundig personeel. De kok heeft wonderen op onze borden gemaakt, overheerlijk.
M. Voogt

Nunspeterweg 21
8076 PC Vierhouten

Telefoon
0577 - 411 205